Schoonheidsalon Sharon Beauty van top tot teen.

 Dr.Renaud:


Framboos HYDRATEREND:
Een hydraterend ‘bad’ voor uw huid! Heerlijk verkwikkend met framboos, gekend voor zijn verzachtende en hydraterende kwaliteiten! Deze gezichtsbehandeling geeft u een instant gevoel van comfort en frisheid, met het peel-off masker verrijkt met bio-framboos en hydraterende actieve bestandsdelen. Uw huid zal weer stralen, soepel en aangenaam voelen.

NORMAL TREATMENT 90 MIN € 62,
SPECIAL TREATMENT 90 MIN € 70,-


Kamille VERZACHTEND:
Geniet van de verzachtende werking van kamillie met deze kalmerende en verfrissende verzorging. Ideaal voor de gevoelige, reactieve, jeukende en trekkende huid. De kamillebloemen, gekend voor hun verzachtende en kalmerende werking, bevatten een waardevol actief bestandsdeel: Azuleen. in de vorm van blauwe kristallen, heeft azuleen ook een beschermende eigenschappen en geeft het onmiddeiljk een aangenaam gevoel. uw huid zal hersteld, zachter en ontspannen zijn.

90 MIN € 62,-


Mimosa EGALISEERD:
Ontdek de zorg en huidverbeterende verzorging in de Mimosa behandeling. Een Gammage aangepast aan jonge vrouwen die meer willen dan alleen hydratatie! Met het ouder worden gaat uw huid rimpels vertonen. De huid wordt droger, valer en verliest zijn spanning. De eerste verouderings tekenen beginnen met expressierimpels. Mimosa is rijk aan vitamine en mineralen die zorgt dat de huid wordt opgepept en de eerste rimpeltjes aanpakt. Een heerlijke behandeling waarbij de dode huidcellen worden geelimineerd en het gelaat een boost krijgt met het Mimosa Peel-off masker & gladmakende massage. 

90 MIN € 70,-


Carrot BOOSTER:
Zeg uw vale teint vaarwel met deze heerlijke behandeling! met vingerharmonie massage!  Het nieuwe vitaliserende peel off masker, verijkt met glucose fruitzuurpeeling en verfrissende elementen van de wortel, verzacht en versoepelt uw huid, met geconcentreerde actieve bestanddelen tegen veroudering en pigmentatie met 20% vitamine c serum, is deze verzorging een ware energiebooster! uw huid ziet er weer vitaal uit, met een egale en stralende teint! 

NORMAL TREATMENT 60 MIN € 56,-
SPECIAL TREATMENT 90 MIN € 76,-


Iris ANTI-AGE:
Een professionele anti-age gezichtsbehandeling,
die zowel de rimpels, de stevigheid als de teint van uw gezicht aanpakt! Een peeling met natuurlijk AHA-concentraat (26%) die de opperhuid exfolieert om celverniewing te stimuleren. De iris behoud de kwaliteit van de verbinding tussen de lederhuid (dermis) en de opperhuid (epidermis) om zo rimpels te vervagen!  De ALGI-TWIN LIFT MASQUE is een efficient masker waarbij poeder en lotion een krachtige anti- rimpel cocktail vormen! Het peel-off masker met de werkstof Blauwe Alg spant de huid op, versterkt de huidlagen en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine cellen! Vooral geschikt vanaf de 40 jaar! uw huid voelt hernieuwd en strakker aan!

NORMAL TREATMENT 90 MIN € 72- 
SPECIAL TREATMENT 90 Min 
€ 78,-( Algi-Twin lift ) 


Rose ANTI-AGE
Een fantastische gezichtsbehandling die werkzaam zijn op alle huidlagen! De rose pakt alle moeilijkheden van de rijpere en veeleisende huid aan. Rimpels worden verminderd, de veerkracht en volheid van de huid verbeterd, de contouren van het gezicht verstevigt, wat de huid doen stalen! Een behandeling met 2 maskers speciaal ontwikkeld voor de rijpe huid die tekenen van veroudering tegengaan. Een schitterend vliesmasker met collagene vezels, wat geactiveerd word met lotin (hyaluronzuur). En een bubbelmasker wat als peeling word gebruikt! Deze behandeling is vooral geschikt voor 50 plussers om volume en veerkracht van de huid te behouden.

90 MIN € 78,-


Acne ZUIVEREND:
Een unieke behandeling die reinigt, ontspand en bovendien aangepast kan worden aan uw huidtype! Deze verzorging combineerd limoen, een scrub met citroenschil die de zintuigen verwent en een zuiverend masker met 2 reinigende kleisoorten! Door een hoog gehalte aan vitamine C, egaliseert het de teint van uw gezicht. De natuurlijk rijk aan fruitzuren zuivert limoen de huid en vernauwd het de porie dankzij zijn samentrekkende eigenschap. Geen glimmend gezicht meer, wel een zuiverende en matterende huid! Deze behandeing kan uitgevoerd worden op alle leeftijden inbegrepen drainage massage. 

60 MIN € 56,- ( jeugdpuistjes)
75 MIN € 66,- ( ontstekingen, actieve acne)


Quick Behandeling:
De Quick behandeling bestaat uit reinigen van de huid, epileren, een dieptereiniging, onzuiverheden verwijderen, aanbrengen van serum, masker en een afsluitende oogcreme / dag & nacht creme. Deze behandeling is fijn als u net even wat minder tijd heeft, maar toch een goede huidverzorging wilt! Deze behandeling is geschikt voor alle huidtypen. 

Resultaat van de behandeling:
Een comfortabele, gereinigde en verzorgde huid!

60 MIN € 52,-


Bij elke gezichtsbehandeling kunt u ervoor kiezen om extra (kleine) behandelingen bij te boeken zoals

Het harsen van de bovenlip – kin – gelaat € 8,00 - € 15,50 - € 22,50
Verven van wimpers of wenkbrauwen € 10,50 - - € 10,50 € 19,50
Parafine bad voor de handen € 10,-