Schoonheidsalon Sharon Beauty van top tot teen.
Lichaamsmassage:
 
 

Wilt u even helemaal tot rust komen en bent u toe aan een ontspannen massage? Of vind u het juist fijn om wat stevige en krachtiger gemasseerd te worden? Dit kan bij Schoonheidssalon Sharon. Bij het masseren komt u geest en lichaam tot rust en hoeft u even nergens aan te denken. Heeft u last van knopen en pijnlijke spieren, waar u vanaf wilt? Door het gebruik van verschillende massagetechnieken zal ik proberen problemen of klachten te verminderen.

 

Lichaamsmassage (75 minuten) € 60,00
Rug – nek- schouder massage ( 30 minuten) € 30.00
Rug massage naar keuze  (30 minuten) € 30.00

Bindweefselmassage:
Een bindweefselmassage is een stevige en intensieve massage. Het is een pittige behandeling die op sommige gedeeltes van de rug pijnlijk of gevoelig ervaren kan worden.  Met grove en fijnere grepen wordt het weefsel losgemaakt, waardoor uw klachten kunnen verminderen. De bindweefselmassage is aan te raden als u van een stevige massage houdt en bij klachten zoals: verklevingen, slechte doorbloeding, knopen en ophopingen van afvalstoffen.

(60 minuten) € 50,00

Relaxmassage:
Een relaxmassage is een ontspannen massage, waarbij u helemaal tot rust komt. Het hele lichaam wordt met rustige grepen, maar waar nodig is ook intensief, gemasseerd. Knopen worden behandeld. Doel van deze massage is dat u de salon met een ontspannen gevoel verlaat.

( 75 minuten) € 60,00

Lomi – Lomi massage:
Een lomi- Lomi massage is een hele rustige massage. Bij deze massage worden geen intensieve grepen toegepast op het lichaam. De massagegrepen bestaan uit lange, vloeiende bewegingen vanuit de onderarmen die als zeer ontspannen ervaren worden.

( 75 minuten) € 60,00

Hotstone massage:

 

Een Hotstone massage is een massage waarbij het lichaam gemasseerd wordt met warme basaltstenen. De stenen zorgen voor een heerlijke en aangename warmte, waardoor de spieren zich ontspannen. Deze massage is vooral een aanrader in de wintermaanden

( 75 minuten) € 60,300

Spa Hammam massage:
De Spa Hammam massage is een echte zomerbehandeling. Het gehele lichaam wordt heerlijk gescrubd, waardoor alle dode huidcellen worden verwijderd. Vervolgens wordt de scrub verwijderd met warme kompressen en zal de behandeling afgesloten worden met een been en rug massage! Na de behandeling voelt u zich als herboren en zal uw huid zijde zacht aanvoelen.

( 75 minuten) € 60,00

Gezichtsmassage:
Een gezichtsmassage is een massage waarbij gelaat, schouders en decolleté heerlijk worden verwend. Met een heerlijke olie van rozengeur komt u in een ontspannen gemoedstoestand. Alle spanningen worden weggemasseerd met een fijne, lange massagegrepen en drukpunttechniek.

( 30 minuten) € 26.00