Schoonheidsalon Sharon Beauty van top tot teen.


Shellac:

 

Wat is Shellac precies?
 

Shellac is een hybride nagellak (half nagellak, half gel). Shellac versterkt en beschermt uw nagels en blijft minimaal 2 weken op uw teennagels zitten. Uit ervaring blijkt dat dit veel langer kan zijn! Shellac is alleen verkrijgbaar in een professioneel salon en biedt keuze uit diverse kleuren. Houdt u van een French manicure of juist van felle, donkere, glimmende of lichte kleuren? CND shellac heeft een groot assortiment, waar nog steeds kleuren aan worden toegevoegd. Samen met u ga ik op zoek naar uw gewenste kleur. 
 

Hoe verloopt de behandeling?

De Shellac wordt op de natuurlijke teennagel aangebracht en wordt uitgehard onder een UV-lamp. U heeft hierdoor geen droogtijd en als bijkomend voordeel zal de Shellac perfect op de nagels blijven zitten. Het verwijderen van de Shellac gaat op een nagelvriendelijke manier; uw nagel wordt niet dunner gevijld of gefreesd, maar de Shellac wordt met een speciale nagellakremover verwijderd. Na een paar minuten intrekken, kunt u de Shellac er zo afhalen.

 

Heeft u interesse gekregen en wilt u in de zomermaanden u teennagels laten shinen met de mooie Shellac kleuren? Neem dan gerust contact met mij op!