Schoonheidsalon Sharon Beauty van top tot teen.

Dr. Renaud

Een natuurlijk doktersmerk!

 

Als dermatoloog, heeft dokter Louis Renaud zijn leven gewijd aan wat voor hem het waardevolste is: zijn passie voor de natuurrijkdom en de schoonheid van de vrouw en man. De natuur is er voor iedereen, maar sommigen maken er beter gebruik van dan anderen. Dokter Renaud heeft het beste uit de natuur weten te halen, om vervolgens verschillende elementen te combineren en efficiënt toe te passen. Geen brute maar wel een sterke, krachtige, geconcentreerde natuur, keer op keer het herwerkt om er het beste uit te halen!

 

Vrouwen en mannen konden voor het eerst in schoonheidssalons genieten van deze professionele verzorging op basis van vruchten en bloemen. De zachte framboos, de verstevigende iris, de verzachtende kamille….Elk ingrediënt werd zorgvuldig uitgekozen voor zijn specifieke eigenschappen, versterkt met waardevolle patenten voor een optimale werking.

 

Al 70 jaar lang blijven de laboratoria van Dr. Renaud trouw aan het werk van de dermatoloog. Nog steeds zetten onze experts natuurlijke en effectieve ingrediënten om in producten die voldoen aan de noden van de huid. Overtuigd dat het resultaat enkel verbeterd wordt door een aangename toepassing, gaat er ook een specifieke aandacht naar de textuur. De producten zijn prettig in gebruik, aangenaam voor de zintuigen en innovatief, opdat u ze dagelijks zou gebruiken. Dat is immers belangrijk voor een zichtbaar resultaat!

 

Dr.Renaud creëert al jaren lang hoogstaande producten en deelde deze op in verschillende productlijnen die even eenvoudig zijn in structuur als in gebruik:

v  Royale toegankelijke en natuurlijke verzorging

v  Natuurlijke behandelingen in schoonheidssalons die een glimlach op uw gezicht toveren

v  Elke dag opnieuw natuurlijke en aangename verzorging, ook voor thuis

 

                       

  Onze verzorging geeft een resultaat   
dat u doet stralen van schoonheid!