Schoonheidsalon Sharon Beauty van top tot teen.

BIO - CELLULOSE MASKERS

 

Het BIO-Cellulose masker is een echt vochtreservoir! Door zijn unieke eigenschappen is het cellulose masker perfect te gebruiken in combinatie met apparatuur. 
In mijn schoonheidssalon gebruik ik het Ultrasoon apparaat en Mesotherapie. De extreem fijne weefselstructuur van het Cellulose masker garandeert een lange hydratatie, met daarbij nog het voordeel dat het serum en de werkstoffen constant en gelijkmatig aan de huid worden afgegeven/ ingesluist.

 

In mijn salon wordt er gebruikt gemaakt van verschillende soorten BIO- Cellulose Maskers:

 

Hyaluron:

Vocht Booster. Het Hyaluronzuur masker is de ultieme vocht booster voor de droge huid. Geselecteerde ingrediënten zorgen voor een intensieve hydratatie en optimale zorg. De hoge dosis hyaluronzuur verhoogt het water bindend vermogen van de huid en geeft het een frisse en stevige uitstraling.


Cherry Blossom:

Gevoelige huid. Door zijn zorgvuldig geselecteerde ingrediënten kalmeert Cherry Blossom roodhuid, ontspant de gestreste huid en hydrateert.


Collageen:

De eerste tekenen van huidveroudering. Dit luxe Collageen masker gaat de eerste tekenen van huidveroudering tegen. De regeneratie bevorderende werkstoffen, zoals een hoge dosis Collageen laten de huid, die gevoelig is voor rimpels, weer stralen.


Beetox Age Reverse: 

Stop de tijd... met het Beetox Age Reverse maskers! Bijegif en royal jelly "het elixer van de jeugd" en het voedsel van de bijenkoningin zijn een magische combinatie. Beetox is het natuurlijke "alternatief" voor Botox. De Apitoxin stimuleert de productie van endegene eiwitten, collageen en elastine, waardoor het weefsel versterkt en meer volume krijgt.


Green Tea:

Acne/onreine huid. Het groene thee masker is een antioxidant, ontgiftend en rustgevend. Het combineert de ontstekingsremmende eigenschappen van groene thee met de wond helende eigenschappen van kamille

 

Zoveel meer dan alleen een masker: 

Een tweede huid!