Schoonheidsalon Sharon Beauty van top tot teen.

Ontharen:

Heeft u last van ongewenst haargroei en geen zin om deze wekelijks weg te moeten scheren?
Dan is harsen voor u een uitkomst

Harsen is het verwijderen van overtollige gezichts-, of lichaamsharen doormiddel van een warme kleverige substantie.
In mijn schoonheidssalon werk ik met de producten van Beautyleverancier & Clean+ easy. Ik werk met 2 verschillende harssoorten die afhankelijk van uw huid-, en haartype worden gebruikt.

 

Voorbehandeling thuis:
Haren moeten ongeveer 0,5 cm tot 1 cm lang zijn om geharst kunnen worden. De haren mogen niet te lang zijn, vanwege de spankracht van de haren. Dit maakt het harsen gevoeliger. Om het beste resultaat te behalen tijdens de behandeling, kunt u het beste 1 of 2 dagen voorafgaande aan de behandeling, de huid die geharst gaat worden, scrubben. Ingegroeide haren zullen loskomen en tijdens de harsbehandeling meegenomen worden. Breng op de dag van het harsen geen bodylotion aan; hierdoor hecht de hars minder goed aan de huid.

 

Hoelang blijven de haren weg?
Na een harsbehandeling blijven de haren ongeveer 3 tot 6 weken weg. Vanwege persoonlijke verschillen in haargroei en haarstructuur kan dit variëren. Tevens groeien haren in de zomer sneller dan in de winter. Omdat haren niet allemaal tegelijk groeien, kunnen enkele haren terug groeien tussen de periode van 3 tot 6 weken. Haren die tijdens de harsbehandeling op dat moment nog niet zichtbaar waren, groeien natuurlijk door. Deze kunnen na enkele dagen zichtbaar zijn. Bij haren die geharst zijn, zal de groeiontwikkeling vertragen. Hierdoor is het van belang de harsbehandeling een aantal weken achter elkaar te herhalen, zodat alle haren goed meegenomen worden. Hierdoor heeft u er langer plezier van!
 

Wordt de haargroei door harsen minder?
Bij het harsen wordt de haarwortel uit het haarzakje getrokken. In theorie kan het haarzakje niet verdwijnen door het harsen en zal de haar steeds terug groeien, maar in de praktijk is het een bekend verschijnsel dat sommige haren, als ze maar vaak en regelmatig worden uitgetrokken, verdwijnen. In tegenstelling tot scheren is een ander voordeel van harsen dat het terugkerend haar dunner en zachter terug groeit.
 

Nabehandeling:
Na het harsen is het belangrijk om de huid 24 uur de tijd te geven om te herstellen. Hierbij raad ik u aan om niet in de zon of onder de zonnebank te gaan; dit kan pigmentvlekken veroorzaken. Gebruik ook geen crèmes of bodylotion met parfum; dit kan irritatie aan de huid geven.
 

Epileren € 11.50
Bovenlip € 8,00
Bovenlip & kin harsen € 15,50
Kin harsen € 8,00
Gelaat harsen € 22,50
Borst & buik harsen € 27.00
Rug harsen € 27,00
Rug- buik - borst harsen € 48,00
Oksels
Bikinilijn harsen

€ 20.50
€ 21.50

Onderbenen harsen € 27,00
Bovenbenen harsen € 27,00
Gehele benen harsen € 51,95
Armen harsen € 25,00